Home > Gezond eten > Dip met rode biet**

Dip met rode biet**

  • 4 pers.
  • 20 min.
  • 0 min.
Ingrediënten
  • 2 gekookte rode bieten
  • 150 g magere verse kaas (lactosevrij indien nodig)
  • teentje look
  • Munt
  • 1 eetlepel witte sesamzaadjes
Bereiding
  1. Snij 2 gekookte rode bieten in stukjes. Mix samen met 1 teentje look, enkele muntblaadjes en 150 g magere verse kaas.
  2. Breng op smaak en voeg 1 eetlepel witte sesamzaadjes toe.
  3. Koel bewaren.

Deze tapenades kunt u opdienen met rauwe groenten en pitabrood of naanbrood.

Voedingswaarden (/portie)

Energie

64 kcal

Eiwitten

4,7 g

Vetten

1,7 g

Koolhydraten

7,1 g

Voedingsvezels

1,5 g